Главна
    Регистрация
    Прайс-лист
    Обратна връзка
    За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД
    Общи условия и плащане
 
гр. София, ул. "Родопи" 68-70
Тел.: 02/ 9810 610

GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20
zvkedri@yahoo.com
Валута на магазина:
Язык интерфейса магазина:
Bulgarian | Русский | English

 
търси в откритото

Сибирски кедър

 
 ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ
Логин:
Парола:

  забравена парола?   Регистрация
 
Продукция для здоровья
  Инфрачервена сауна
  Продукти от Сибирски кедър
  Вода
  Въздух
  Женско здраве
  Фитнес и Oтслабване
  Спорт и свободно време
  Hula Hoop
  Exmonte - BIO продукти от Австрия
  Всичко за дома
  Масажори
  Стоунтерапия
  Магнитотерапия
  Елитна козметика и парфюмерия L'ambre от Франция
  Грижа за краката
  Профилактика
  Детски свят
  Растителни масла и Антиоксиданти
  Натурален колаген Q5-26
  Nuga Best
      Tермомасажнeн комплекс "Тренд"
      Масажни легла
      Турманиеви килими
      Рефлексотерапия
      Турманиеви проектори
      Турманиеви колани
      Турманиеви украшения и козметика
      Sense
  Плоскорез на Фокин
  Coral Club
  AquaSource
  Книги на издателство "Аливго"
  Антипаразитни уреди
  Бестселер на Зеп Холцер - "Пермакултура" !!!
  Долфин - апарат за промиване на носа

   Размяна на линкове
 
Рейтинг@Mail.ru

Rambler's Top100

Здравето на човека е една от най-важните ценности на живота ни ! Моля ви, никога не забравяйте това, а ние ще се постараем да ви помогнем да го поддържате в добро състояние, благодарение на уникални продукти за здраве и здравословен начин на живот, представени в нашият онлайн магазин.

Nuga Best Главна / Nuga Best

Болките в гърба и кръста са бич за съвременния работещ човек. Оплакванията се дължат главно на 2 фактора - неправилна или принудителна стойка по време на работа и наднормено тегло.. То води до промяна в центъра на тежестта на тялото - измества се от таза към корема, което променя геометрията на гръбнака.

Комплексните методи, заложени в леглото, помагат и за профилактика на проблеми с опорно-двигателния апарат. Методът съчетава и мокса терапия, известна още като топлинна рефлексотерапия. Топлинната енергия в случая е извлечена от естествените свойства на минерала нефрит, който е най-добрият проводник на топлина в природата. Генерираните при работа на термомасажното легло късовълнови лъчи се приемат от нефритените топки и се преобразуват в дълговълнови лъчи, чиято дълбочина на проникване е 7 см. Чрез тази топлинна енергия се освобождават натрупани токсини, подобряват се лимфният отток и кръвоснабдяването, досъпът на кислород. Добавя се и ефектът на класическия масаж.

Препоръчват се 10-12 процедури в рамките на месец. Хората, които се нуждаят от пълна мускулно-скелетна релаксация - например спортистите, болни с плексит, радикулит, симптоматични дископатии, коксартрози, гонартрози, ревматоиден артрит, е добре да правят такива серии през 3 месеца.

Освен другите въздействия нефритените камъни излъчват благотворните отрицателни йони. Те подобряват въздуха и са много полезни за цялостното прочистване на организма.

Този метод срещу болки има и някои противопоказания. Основните са наличие на ендопротези и пейсмейкъри, онкологични и тежки кардиологични заболявания, бременност и тежка хипертония. Най-добри резултати се постигат, ако терапията се съчетае с промяна в начина на живот - повече движение и умерено хранене.

Nuga Best е образ на здравословен живот. Постоянното използване на Nuga Best възстановява защитните механизми и създава на организма необходимите условия за самозащита!

В основата на оборудването са заложени трите основни принципа на традиционната източна медицина: рефлексотерапия, дълбок точков масаж и нагряване. Освен това то е изградено изцяло на базата на естесвени материали - полускъпоценния камък нефрит и турманиева керамика, която представлява сплав от турмалин, германий и вулканични кристали (наречена "чудотворен камък на живота" заради оздравителното си действие върху човешкия организъм). Нагряването и рефлексотерапията се постигат благодарение на инфрачервени лъчи.

Tермомасажнeн комплекс "Тренд" (1)
Масажни легла (3)
Турманиеви килими (3)
Рефлексотерапия (3)
Турманиеви проектори (2)
Турманиеви колани (2)
Турманиеви украшения и козметика (6)
Sense (2)

Сортирай по: име (възх | низх), цена (възх | низх), рейтинг (възх | низх)

1   2   3   след >>покажи всичко

Tермомасажнeн нефритен масажен комплекс на по-подробно...

Избери за сравнение

Tермомасажнeн нефритен масажен комплекс на "Тренд"

(гласа: 9)

добави в кошница
Цена: 2,760.00лв.

Турмалиновото, нефритено термомасажно легло на Тренд е многофункционално термоакупресурно оборудване, разработено специално за отстраняване на болките в гърба, гръбнака, шията, кръста и за решаване на много други проблеми със здравето ни с помощта на методи от източната медицина.

 

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 + по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 +

(гласа: 13)

 

Nuga Best NM-5000+ е оборудование, базирано на методите на източната медицина. Въздейства върху вашите гръбначен стълб, централна нервна система и важните акупунктурни точки. Към това се прибавя интензивната терапия със затоплящи инфрачервени лъчи, които осигуряват определена локална температура, която активира имунната система и ускорява кръвообращението.

 

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000

(гласа: 18)

 

Nuga Best NM-5000 е оборудование, базирано на методите на източната медицина. Въздейства върху вашите гръбначен стълб, централна нервна система и важните акупунктурни точки. Към това се прибавя интензивната терапия със затоплящи инфрачервени лъчи, които осигуряват определена локална температура, която активира имунната система и ускорява кръвообращението.

 

Легло-масажор Nuga Best MN-4000 по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best MN-4000

(гласа: 7)

 

Турманиевият масажор се състои от основен и допълнителен матрак. В основния матрак е вграден вътрешен проектор от турманиева керамика. Когато се загрее тя е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи.

 

Голям турманиев килим Nuga Best - NM 2500 по-подробно...

Избери за сравнение

Голям турманиев килим Nuga Best - NM 2500

(гласа: 18)

 

Използването на турманиевата керамика има широк спектър на благоприятно и здравословно въздействие върху човешкия организъм.

 

Малък турманиев килим Nuga Best - NM 80 по-подробно...

Избери за сравнение

Малък турманиев килим Nuga Best - NM 80

(гласа: 12)

 

Малък турманиев килим (75/44/2 см) – той е компактен и удобен за ежедневна употреба. Затопля и въздейства на всеки участък от тялото, може да се използва нощем по време на сън.

 

Турманиева Наметка МНР-100 по-подробно...

Избери за сравнение

Турманиева Наметка МНР-100

(гласа: 6)

 

Внимание - Акция ! До 11.04.16 г. в салоните "Нуга Бест" се провежда акция с Турманиева наметка МНР-100. При покупка на Турманиева наметка с намаление + - подарък : 3 бр. паста за зъби.

Нагрявайки с турманиевата наметка гърба или коремната област, можете да укрепите имунната си система : инфрачервените лъчи способстват за „раждането” на качествени левкоцити и имат очистващо въздействие.

 

Второ сърце Nuga Best - NM55 по-подробно...

Избери за сравнение

Второ сърце Nuga Best - NM55

(гласа: 14)

 

Поради непълноценното кръвоснабдяване причинено от голямата им отдалеченост от сърцето, могат да се развият различни заболявания. Установено е, че при въздействие върху стъпалата може да се лекуват органи с намалено функционално действие и да се укрепят техните функции.

 

Турманиеви апликатори  Nuga Best - NM70 по-подробно...

Избери за сравнение

Турманиеви апликатори Nuga Best - NM70

(гласа: 9)

 

Апликаторите „Нуга Бест” са предназначени за активно въздействие в областта на ставите – коленете, раменете, петите, ръцете.

 

Възглавница Nuga Best по-подробно...

Избери за сравнение

Възглавница Nuga Best

(гласа: 10)

 

Възглавничката на НУГА БЕСТ се препоръчва да бъде използвана от хора с остеохондроза в шийния отдел, сколиоза, ошипяване, болков синдром, страдащи от умора и безсъние, а също така от тези, които дълго време работят с компютър.

1   2   3   след >>покажи всичко

Добре дошли в Демонстрационният салон на Южно-Коейските уреди Нуга Бест - Масажни легла, Турманиев килим, "Второ сърце", Мини-сауна, Турманиви наколенки и други.
Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок, Фол - диагностика и профилактика на здравословно състояние "Опознай себе си".
Информация и запис: гр. София, ул. "Родопи" 68-70.   Тел.: 02/ 9810 610; GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20; E-mail: zvkedri@yahoo.com

 

Продукти: Продукти от Сибирски кедър - кедрово масло, живица, кедрова дъвка и паста за зъби, кедрови ядки, кедрово брашно, амулети от сибирски кедър, кедрови семена и шишарки, кедрови лъжици, гребен от сибирски кедър, кедрови възглавници, прашец от кедър, кедрово масло с живица, фиданки от сибирски кедър, кедропласт - пано, фитосауна от сибирски кедър, Пихтово масло, Облепихово масло, Репейно масло, Ленено масло, Новомин, Бракшун - каменно масло, Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ, Шунгит - камък загадка, Генератор за сребърна вода, Магнитотерапия, Активатор за жива и мъртва вода, Нефрит - стоунтерапия, Комбуча - чайна гъба, Млечна гьба, Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок - диагностика и профилактика, Южно-Корейските легла-масажори Нуга Бест, Натурален колаген Colway, Продукти на "Сибирско здраве" ...

 
Кошница
Ваша корзина
(няма стока)

Оформяне на поръчка >>
 
Кедровые новости
05.02.2015
Неумывакин. Перекись и ОЧИЩЕНИЕ ПЕЧЕНИ

31.01.2015
Потрясаващ филм "Злато"

29.01.2015
Маленькая сказка может быть в любом ландшафте

25.01.2015
"Военная тайна" Америка никому не отдаст золото взятое на хранение, даже России...

25.01.2015
Теория заговора. Рыболовы.

Всички новини...

Абонирай се за новини: 
Голосование
  Какую продукцию для здоровья Вы предпочитаете?
Детоксикатор (выведение токсинов)
Антипаразитный прибор "Mag-Bio"
Кедрово масло
Живица
Кедрова дъвка и паста за зъби
Кедрови ядки
Кедрово брашно
Амулети от Сибирски кедър
Семена и шишарки
Кедрови лъжици
Гребен от Сибирски кедър
Кедрови възглавници
Прашец от кедър
Пихтово масло
Облепихово масло
Новомин
Бракшун - каменно масло
Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ
Шунгит - камък загадка
Генератор за сребърна вода
Магнитотерапия
Активатор за жива и мъртва вода
Нефрит - Стоунтерапия
Чайна гъба (комбуча)
Млечна гъба

 
Партнеры проекта:
Русколань - кедровое масло. Все для здорового образа жизни.


 
[ Главна | Кошница | За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД | Общи условия и плащане | Прайс-лист | Регистрация ]
Copyright © Проект КЕДРОГРАД - Интернет-магазин. All rights reserved.
Создание, поддержка и продвижение интернет-магазина КЕДРОГРАД - Студия веб-дизайна и рекламное агентство Oversoft ©2017