Главна
    Регистрация
    Прайс-лист
    Обратна връзка
    За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД
    Общи условия и плащане
 
гр. София, ул. "Родопи" 68-70
Тел.: 02/ 9810 610

GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20
zvkedri@yahoo.com
Валута на магазина:
Язык интерфейса магазина:
Bulgarian | Русский | English

 
търси в откритото

Сибирски кедър

 
 ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ
Логин:
Парола:

  забравена парола?   Регистрация
 
Продукция для здоровья
  Продукти от Сибирски кедър
  Промоция!
  Вода
  Въздух
  Coral Club
  Масажни обръчи - Heath Hoop и Hoopomania
  Женско здраве
  AquaSource
  Exmonte - BIO продукти от Австрия
  Новомин
  Нефрит
  Шунгит - камък загадка
  Лечебни продукти от кучешка, камилска и мериносова вълна
  Елитна козметика и парфюмерия L'ambre от Франция
  Натурален колаген Q5-26 - Colway
  Air Swimmers
  Апликатор на Кузнецов
  Luxin "Non-slip" Закачалки
  Умна касичка
  Облепихово масло
  Амарантово масло
  Пихтово масло
  Репейно масло
  Бракшун - каменно масло
  Пръстени за късмет
  Nuga Best
  "Сириус - Д" възстановява всички тъкани и органи
  Мумийо "Тян-Шан"
  Плоскорез на Фокин
  Бестселер на Зеп Холцер - "Пермакултура" !!!
  Книги на издателство "Аливго"
  Генератор за сребърна вода
  Магнитотерапия
  Антипаразитни уреди
  Долфин - апарат за промиване на носа
  Млечна гъба
  Детоксикатор (извеждане на токсини)
  Чайна гъба (комбуча)

   Размяна на линкове
 
Рейтинг@Mail.ru

Rambler's Top100

Здравето на човека е една от най-важните ценности на живота ни ! Моля ви, никога не забравяйте това, а ние ще се постараем да ви помогнем да го поддържате в добро състояние, благодарение на уникални продукти за здраве и здравословен начин на живот, представени в нашият онлайн магазин.

Nuga Best Главна / Nuga Best

Болките в гърба и кръста са бич за съвременния работещ човек. Млад и здрав не са достатъчни условия, за да се чувстваме добре, ако прекарваме по 10-12 часа дневно пред компютъра. Работата, свързана с дълго стоене на крак, също съсипва гръбнака. Проблемите са особено досадни напролет, защото са причина за апатия и нежелание за излизане навън.

Тези болки са проява на проблеми в гръбначния стълб и обгръщащите го меки тъкани. Засегнати са почти всички слоеве от населението в индустриалните страни. Оплакванията се дължат главно на 2 фактора - неправилна или принудителна стойка по време на работа и наднормено тегло.. То води до промяна в центъра на тежестта на тялото - измества се от таза към корема, което променя геометрията на гръбнака. На този фон сравнително нисък е делът на засегнатите от болки в гърба и кръста поради вродени анималии на гръбначния стълб - под 5 на сто.

Двата пола са засегнати почти равномерно, но понякога при жените симптомите се появяват по-рано. Причините са бременността и фактът, че мускулите, поддържащи гръбначния им стълб, са по-слаби. Основните методи за справяне с болките са физиотерапевтични и упражнения от лечебната физкултура. Модерен подход, който съчетава няколко терапевтични техники, е чрез термо-масажорно легло, което работи с топки от полускъпоценния камък нефрит.

Комплексните методи, заложени в леглото, помагат и за профилактика на проблеми с опорно-двигателния апарат. Чрез него може да се възстановява правилната анатомия на засегнатите зони от гръбначния стълб. Прилагат се акупресура и акупунктура под контрола на предварително програмиран модел. Въздейства се върху определени болкови точки по линията на гръбнака. Методът съчетава и мокса терапия, известна още като топлинна рефлексотерапия. Топлинната енергия в случая е извлечена от естествените свойства на минерала нефрит, който е най-добрият проводник на топлина в природата. Генерираните при работа на термомасажното легло късовълнови лъчи се приемат от нефритените топки и се преобразуват в дълговълнови лъчи, чиято дълбочина на проникване е 7 см. Чрез тази топлинна енергия се освобождават натрупани токсини, подобряват се лимфният отток и кръвоснабдяването, досъпът на кислород. Добавя се и ефектът на класическия масаж.

Препоръчват се 10-12 процедури в рамките на месец. Хората, които се нуждаят от пълна мускулно-скелетна релаксация - например спортистите, болни с плексит, радикулит, симптоматични дископатии, коксартрози, гонартрози, ревматоиден артрит, е добре да правят такива серии през 3 месеца. Отчита се добро повлияване и при натрупан стрес, главоболия от типа на мигрената и хронични синузити.
Освен другите въздействия нефритените камъни излъчват благотворните отрицателни йони. Те подобряват въздуха и са много полезни за цялостното прочистване на организма.
Този метод срещу болки има и някои противопоказания. Основните са наличие на ендопротези и пейсмейкъри, онкологични и тежки кардиологични заболявания, бременност и тежка хипертония. Най-добри резултати се постигат, ако терапията се съчетае с промяна в начина на живот - повече движение и умерено хранене.

Nuga Best - това не е просто оборудване, което помага да се предотвратят заболявания и да се възстанови здравето. Nuga Best е образ на здравословен живот. Nuga Best в основната си част е основан на принципите на източната медицина и разглежда човешкия организъм като съвършен, притежаващ всички възможности за пълноценно съществуване. Постоянното използване на Nuga Best възстановява защитните механизми и създава на организма необходимите условия за самозащита!
В основата на оборудването са заложени трите основни принципа на традиционната източна медицина: рефлексотерапия, дълбок точков масаж и нагряване. Освен това то е изградено изцяло на базата на естесвени материали - полускъпоценния камък нефрит и турманиева керамика, която представлява сплав от турмалин, германий и вулканични кристали (наречена "чудотворен камък на живота" заради оздравителното си действие върху човешкия организъм). Нагряването и рефлексотерапията се постигат благодарение на инфрачервени лъчи.

Масажите с Nuga Best подобряват кръвообръщението, работата на опорно-двигателната система, работата на вътрешните органи и жлезите с вътрешна секреция, цялостното оздравяване на организма, спомагат за преодоляване на стреса; подходящи са за хора от всички възрасти и особено препоръчителни при хора, чиято работа е цял ден на бюро или пред компютър, защото отпускат гърба - гръбначния стълб и прилежащата мускулатура.

Лечение заболявания на нервната система - шипове на гръбначния стълб, плексити и радикулити, болки в гръбнака и костите, остеопороза, различни видове изкривявания на гръбнака - провежда се с масажорното легло. Освен това се подобрява състояниетко на обмяната на веществата, на сърдечно-съдовата система, пречиства се черния дроб, кръвоносните съдове. Нормализират се стойностите на кръвното налягане, на кръвната захар, холестерол. Подобрява се състоянието при преумора, стрес. Допринася се за по-доброто и правилно развитие на децата - при ползване на турманиевия килим. Повишава защитните сили на организма. Балансира се съдържанието на калций и желязо в кръвта. Подобрява храносмилането. Минисауната има положителен ефект върху хемороиди, увеличена простата и хронични възпалителни процеси в малкия таз. Апликаторите повлияват благоприятно болките в ставите - коленни, лакетни и раменни. Колана повлиява състоянието на целулита и стомашно-чревния тракт.

Сортирай по: име (възх | низх), цена (възх | низх), рейтинг (възх | низх)

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 + по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 +

(гласа: 1)

добави в кошница
Цена: 5,698.99лв.

Nuga Best NM-5000+ е оборудование, базирано на методите на източната медицина. Въздейства върху вашите гръбначен стълб, централна нервна система и важните акупунктурни точки. Към това се прибавя интензивната терапия със затоплящи инфрачервени лъчи, които осигуряват определена локална температура, която активира имунната система и ускорява кръвообращението.

 

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000

(гласа: 12)

добави в кошница
Цена: 5,199.00лв.

Nuga Best NM-5000 е оборудование, базирано на методите на източната медицина. Въздейства върху вашите гръбначен стълб, централна нервна система и важните акупунктурни точки. Към това се прибавя интензивната терапия със затоплящи инфрачервени лъчи, които осигуряват определена локална температура, която активира имунната система и ускорява кръвообращението.

 

Легло-масажор Nuga Best MN-4000 по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best MN-4000

(гласа: 3)

добави в кошница
Цена: 4,099.99лв.
Турманиевият масажор се състои от основен и допълнителен матрак. В основния матрак е вграден вътрешен проектор от турманиева керамика. Когато се загрее тя е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи.

 

Голям турманиев килим Nuga Best - NM 2500 по-подробно...

Избери за сравнение

Голям турманиев килим Nuga Best - NM 2500

(гласа: 11)

добави в кошница
Цена: 2,180.00лв.

Използването на турманиевата керамика има широк спектър на благоприятно и здравословно въздействие върху човешкия организъм.

 

Малък турманиев килим Nuga Best - NM 80 по-подробно...

Избери за сравнение

Малък турманиев килим Nuga Best - NM 80

(гласа: 7)

добави в кошница
Цена: 1,130.00лв.
Малък турманиев килим (75/44/2 см) – той е компактен и удобен за ежедневна употреба. Затопля и въздейства на всеки участък от тялото, може да се използва нощем по време на сън.

 

Второ сърце Nuga Best - NM55 по-подробно...

Избери за сравнение

Второ сърце Nuga Best - NM55

(гласа: 3)

добави в кошница
Цена: 1,860.00лв.
Поради непълноценното кръвоснабдяване причинено от голямата им отдалеченост от сърцето, могат да се развият различни заболявания. Установено е, че при въздействие върху стъпалата може да се лекуват органи с намалено функционално действие и да се укрепят техните функции.

 

Турманиеви апликатори  Nuga Best - NM70 по-подробно...

Избери за сравнение

Турманиеви апликатори Nuga Best - NM70

(гласа: 7)

добави в кошница
Цена: 1,130.00лв.
Апликаторите „Нуга Бест” са предназначени за активно въздействие в областта на ставите – коленете, раменете, петите, ръцете.

 

Възглавница Nuga Best по-подробно...

Избери за сравнение

Възглавница Nuga Best

(гласа: 3)

добави в кошница
Цена: 385.00лв.
Възглавничката на НУГА БЕСТ се препоръчва да бъде използвана от хора с остеохондроза в шийния отдел, сколиоза, ошипяване, болков синдром, страдащи от умора и безсъние, а също така от тези, които дълго време работят с компютър.

 

Комплект по-подробно...

Избери за сравнение

Комплект "Здраве"

(гласа: 2)

добави в кошница
Цена: 245.00лв.
При носене комплектът се загрява от топлината на тялото и минералите оказват благоприятно въздействие върху нервната, ендокринната и кръвоносната системи.

 

Колие и медалион Nuga Best по-подробно...

Избери за сравнение

Колие и медалион Nuga Best

(гласа: 1)

добави в кошница
Цена: 170.00лв.
При носене комплектът се загрява от топлината на тялото и минералите оказват благоприятно въздействие върху нервната, ендокринната и кръвоносната системи.

Добре дошли в Демонстрационният салон на Южно-Коейските уреди Нуга Бест - Масажни легла, Турманиев килим, "Второ сърце", Мини-сауна, Турманиви наколенки и други.
Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок, Фол - диагностика и профилактика на здравословно състояние "Опознай себе си".
Информация и запис: гр. София, ул. "Родопи" 68-70.   Тел.: 02/ 9810 610; GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20; E-mail: zvkedri@yahoo.com

 

Продукти: Продукти от Сибирски кедър - кедрово масло, живица, кедрова дъвка и паста за зъби, кедрови ядки, кедрово брашно, амулети от сибирски кедър, кедрови семена и шишарки, кедрови лъжици, гребен от сибирски кедър, кедрови възглавници, прашец от кедър, кедрово масло с живица, фиданки от сибирски кедър, кедропласт - пано, фитосауна от сибирски кедър, Пихтово масло, Облепихово масло, Репейно масло, Ленено масло, Новомин, Бракшун - каменно масло, Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ, Шунгит - камък загадка, Генератор за сребърна вода, Магнитотерапия, Активатор за жива и мъртва вода, Нефрит - стоунтерапия, Комбуча - чайна гъба, Млечна гьба, Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок - диагностика и профилактика, Южно-Корейските легла-масажори Нуга Бест, Натурален колаген Colway, Продукти на "Сибирско здраве" ...

 
Кошница
Ваша корзина
(няма стока)

Оформяне на поръчка >>
 
Кедровые новости
03.07.2014
Воздействие произнесённого слова

18.06.2014
Вярното и невярното за ШУНГИТА

21.05.2014
Отслабнете бързо и трайно!

21.05.2014
Mехлем от Мармот - Перфектна защита за мускулите, гърба и ставите !

11.04.2014
Отслабнете бързо и трайно!

Всички новини...

Абонирай се за новини: 
Голосование
  Какую продукцию для здоровья Вы предпочитаете?
Детоксикатор (выведение токсинов)
Антипаразитный прибор "Mag-Bio"
Кедрово масло
Живица
Кедрова дъвка и паста за зъби
Кедрови ядки
Кедрово брашно
Амулети от Сибирски кедър
Семена и шишарки
Кедрови лъжици
Гребен от Сибирски кедър
Кедрови възглавници
Прашец от кедър
Пихтово масло
Облепихово масло
Новомин
Бракшун - каменно масло
Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ
Шунгит - камък загадка
Генератор за сребърна вода
Магнитотерапия
Активатор за жива и мъртва вода
Нефрит - Стоунтерапия
Чайна гъба (комбуча)
Млечна гъба

 
Партнеры проекта:
Русколань - кедровое масло. Все для здорового образа жизни.


 
[ Главна | Кошница | За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД | Общи условия и плащане | Прайс-лист | Регистрация ]
Copyright © Проект КЕДРОГРАД - Интернет-магазин. All rights reserved.
Создание, поддержка и продвижение интернет-магазина КЕДРОГРАД - Студия веб-дизайна и рекламное агентство Oversoft ©2012