Главна
    Регистрация
    Прайс-лист
    Обратна връзка
    За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД
    Общи условия и плащане
 
гр. София, ул. "Родопи" 68-70
Тел.: 02/ 9810 610

GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20
zvkedri@yahoo.com
Валута на магазина:
Язык интерфейса магазина:
Bulgarian | Русский | English

 
търси в откритото

Сибирски кедър

 
 ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ
Логин:
Парола:

  забравена парола?   Регистрация
 
Продукция для здоровья
  Продукти от Сибирски кедър
  Вода
  Въздух
  Coral Club
  Масажни обръчи - Heath Hoop и Hoopomania
  Женско здраве
  AquaSource
  Exmonte - BIO продукти от Австрия
  Новомин
  Нефрит
  Шунгит - камък загадка
  Лечебни продукти от кучешка, камилска и мериносова вълна
  Елитна козметика и парфюмерия L'ambre от Франция
  Натурален колаген Q5-26 - Colway
  Air Swimmers
  Апликатор на Кузнецов
  Luxin "Non-slip" Закачалки
  Умна касичка
  Облепихово масло
  Амарантово масло
  Пихтово масло
  Репейно масло
  Бракшун - каменно масло
  Пръстени за късмет
  Nuga Best
  "Сириус - Д" възстановява всички тъкани и органи
  Мумийо "Тян-Шан"
  Плоскорез на Фокин
  Бестселер на Зеп Холцер - "Пермакултура" !!!
  Книги на издателство "Аливго"
  Генератор за сребърна вода
  Магнитотерапия
  Антипаразитни уреди
  Долфин - апарат за промиване на носа
  Млечна гъба
  Детоксикатор (извеждане на токсини)
  Чайна гъба (комбуча)
  Промоция!

   Размяна на линкове
 
Рейтинг@Mail.ru

Rambler's Top100

Здравето на човека е една от най-важните ценности на живота ни ! Моля ви, никога не забравяйте това, а ние ще се постараем да ви помогнем да го поддържате в добро състояние, благодарение на уникални продукти за здраве и здравословен начин на живот, представени в нашият онлайн магазин.

Nuga Best Главна / Nuga Best

Болките в гърба и кръста са бич за съвременния работещ човек. Млад и здрав не са достатъчни условия, за да се чувстваме добре, ако прекарваме по 10-12 часа дневно пред компютъра. Работата, свързана с дълго стоене на крак, също съсипва гръбнака. Проблемите са особено досадни напролет, защото са причина за апатия и нежелание за излизане навън.

Тези болки са проява на проблеми в гръбначния стълб и обгръщащите го меки тъкани. Засегнати са почти всички слоеве от населението в индустриалните страни. Оплакванията се дължат главно на 2 фактора - неправилна или принудителна стойка по време на работа и наднормено тегло.. То води до промяна в центъра на тежестта на тялото - измества се от таза към корема, което променя геометрията на гръбнака. На този фон сравнително нисък е делът на засегнатите от болки в гърба и кръста поради вродени анималии на гръбначния стълб - под 5 на сто.

Двата пола са засегнати почти равномерно, но понякога при жените симптомите се появяват по-рано. Причините са бременността и фактът, че мускулите, поддържащи гръбначния им стълб, са по-слаби. Основните методи за справяне с болките са физиотерапевтични и упражнения от лечебната физкултура. Модерен подход, който съчетава няколко терапевтични техники, е чрез термо-масажорно легло, което работи с топки от полускъпоценния камък нефрит.

Комплексните методи, заложени в леглото, помагат и за профилактика на проблеми с опорно-двигателния апарат. Чрез него може да се възстановява правилната анатомия на засегнатите зони от гръбначния стълб. Прилагат се акупресура и акупунктура под контрола на предварително програмиран модел. Въздейства се върху определени болкови точки по линията на гръбнака. Методът съчетава и мокса терапия, известна още като топлинна рефлексотерапия. Топлинната енергия в случая е извлечена от естествените свойства на минерала нефрит, който е най-добрият проводник на топлина в природата. Генерираните при работа на термомасажното легло късовълнови лъчи се приемат от нефритените топки и се преобразуват в дълговълнови лъчи, чиято дълбочина на проникване е 7 см. Чрез тази топлинна енергия се освобождават натрупани токсини, подобряват се лимфният отток и кръвоснабдяването, досъпът на кислород. Добавя се и ефектът на класическия масаж.

Препоръчват се 10-12 процедури в рамките на месец. Хората, които се нуждаят от пълна мускулно-скелетна релаксация - например спортистите, болни с плексит, радикулит, симптоматични дископатии, коксартрози, гонартрози, ревматоиден артрит, е добре да правят такива серии през 3 месеца. Отчита се добро повлияване и при натрупан стрес, главоболия от типа на мигрената и хронични синузити.
Освен другите въздействия нефритените камъни излъчват благотворните отрицателни йони. Те подобряват въздуха и са много полезни за цялостното прочистване на организма.
Този метод срещу болки има и някои противопоказания. Основните са наличие на ендопротези и пейсмейкъри, онкологични и тежки кардиологични заболявания, бременност и тежка хипертония. Най-добри резултати се постигат, ако терапията се съчетае с промяна в начина на живот - повече движение и умерено хранене.

Nuga Best - това не е просто оборудване, което помага да се предотвратят заболявания и да се възстанови здравето. Nuga Best е образ на здравословен живот. Nuga Best в основната си част е основан на принципите на източната медицина и разглежда човешкия организъм като съвършен, притежаващ всички възможности за пълноценно съществуване. Постоянното използване на Nuga Best възстановява защитните механизми и създава на организма необходимите условия за самозащита!
В основата на оборудването са заложени трите основни принципа на традиционната източна медицина: рефлексотерапия, дълбок точков масаж и нагряване. Освен това то е изградено изцяло на базата на естесвени материали - полускъпоценния камък нефрит и турманиева керамика, която представлява сплав от турмалин, германий и вулканични кристали (наречена "чудотворен камък на живота" заради оздравителното си действие върху човешкия организъм). Нагряването и рефлексотерапията се постигат благодарение на инфрачервени лъчи.

Масажите с Nuga Best подобряват кръвообръщението, работата на опорно-двигателната система, работата на вътрешните органи и жлезите с вътрешна секреция, цялостното оздравяване на организма, спомагат за преодоляване на стреса; подходящи са за хора от всички възрасти и особено препоръчителни при хора, чиято работа е цял ден на бюро или пред компютър, защото отпускат гърба - гръбначния стълб и прилежащата мускулатура.

Лечение заболявания на нервната система - шипове на гръбначния стълб, плексити и радикулити, болки в гръбнака и костите, остеопороза, различни видове изкривявания на гръбнака - провежда се с масажорното легло. Освен това се подобрява състояниетко на обмяната на веществата, на сърдечно-съдовата система, пречиства се черния дроб, кръвоносните съдове. Нормализират се стойностите на кръвното налягане, на кръвната захар, холестерол. Подобрява се състоянието при преумора, стрес. Допринася се за по-доброто и правилно развитие на децата - при ползване на турманиевия килим. Повишава защитните сили на организма. Балансира се съдържанието на калций и желязо в кръвта. Подобрява храносмилането. Минисауната има положителен ефект върху хемороиди, увеличена простата и хронични възпалителни процеси в малкия таз. Апликаторите повлияват благоприятно болките в ставите - коленни, лакетни и раменни. Колана повлиява състоянието на целулита и стомашно-чревния тракт.

Сортирай по: име (възх | низх), цена (възх | низх), рейтинг (възх | низх)

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 + по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 +

(гласа: 1)

добави в кошница
Цена: 5,698.99лв.

Nuga Best NM-5000+ е оборудование, базирано на методите на източната медицина. Въздейства върху вашите гръбначен стълб, централна нервна система и важните акупунктурни точки. Към това се прибавя интензивната терапия със затоплящи инфрачервени лъчи, които осигуряват определена локална температура, която активира имунната система и ускорява кръвообращението.

 

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000 по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best - NM 5000

(гласа: 12)

добави в кошница
Цена: 5,199.00лв.

Nuga Best NM-5000 е оборудование, базирано на методите на източната медицина. Въздейства върху вашите гръбначен стълб, централна нервна система и важните акупунктурни точки. Към това се прибавя интензивната терапия със затоплящи инфрачервени лъчи, които осигуряват определена локална температура, която активира имунната система и ускорява кръвообращението.

 

Легло-масажор Nuga Best MN-4000 по-подробно...

Избери за сравнение

Легло-масажор Nuga Best MN-4000

(гласа: 3)

добави в кошница
Цена: 4,099.99лв.
Турманиевият масажор се състои от основен и допълнителен матрак. В основния матрак е вграден вътрешен проектор от турманиева керамика. Когато се загрее тя е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи.

 

Голям турманиев килим Nuga Best - NM 2500 по-подробно...

Избери за сравнение

Голям турманиев килим Nuga Best - NM 2500

(гласа: 11)

добави в кошница
Цена: 2,180.00лв.

Използването на турманиевата керамика има широк спектър на благоприятно и здравословно въздействие върху човешкия организъм.

 

Малък турманиев килим Nuga Best - NM 80 по-подробно...

Избери за сравнение

Малък турманиев килим Nuga Best - NM 80

(гласа: 7)

добави в кошница
Цена: 1,130.00лв.
Малък турманиев килим (75/44/2 см) – той е компактен и удобен за ежедневна употреба. Затопля и въздейства на всеки участък от тялото, може да се използва нощем по време на сън.

 

Второ сърце Nuga Best - NM55 по-подробно...

Избери за сравнение

Второ сърце Nuga Best - NM55

(гласа: 3)

добави в кошница
Цена: 1,860.00лв.
Поради непълноценното кръвоснабдяване причинено от голямата им отдалеченост от сърцето, могат да се развият различни заболявания. Установено е, че при въздействие върху стъпалата може да се лекуват органи с намалено функционално действие и да се укрепят техните функции.

 

Турманиеви апликатори  Nuga Best - NM70 по-подробно...

Избери за сравнение

Турманиеви апликатори Nuga Best - NM70

(гласа: 7)

добави в кошница
Цена: 1,130.00лв.
Апликаторите „Нуга Бест” са предназначени за активно въздействие в областта на ставите – коленете, раменете, петите, ръцете.

 

Възглавница Nuga Best по-подробно...

Избери за сравнение

Възглавница Nuga Best

(гласа: 3)

добави в кошница
Цена: 385.00лв.
Възглавничката на НУГА БЕСТ се препоръчва да бъде използвана от хора с остеохондроза в шийния отдел, сколиоза, ошипяване, болков синдром, страдащи от умора и безсъние, а също така от тези, които дълго време работят с компютър.

 

Комплект по-подробно...

Избери за сравнение

Комплект "Здраве"

(гласа: 2)

добави в кошница
Цена: 245.00лв.
При носене комплектът се загрява от топлината на тялото и минералите оказват благоприятно въздействие върху нервната, ендокринната и кръвоносната системи.

 

Колие и медалион Nuga Best по-подробно...

Избери за сравнение

Колие и медалион Nuga Best

(гласа: 1)

добави в кошница
Цена: 170.00лв.
При носене комплектът се загрява от топлината на тялото и минералите оказват благоприятно въздействие върху нервната, ендокринната и кръвоносната системи.

Добре дошли в Демонстрационният салон на Южно-Коейските уреди Нуга Бест - Масажни легла, Турманиев килим, "Второ сърце", Мини-сауна, Турманиви наколенки и други.
Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок, Фол - диагностика и профилактика на здравословно състояние "Опознай себе си".
Информация и запис: гр. София, ул. "Родопи" 68-70.   Тел.: 02/ 9810 610; GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20; E-mail: zvkedri@yahoo.com

 

Продукти: Продукти от Сибирски кедър - кедрово масло, живица, кедрова дъвка и паста за зъби, кедрови ядки, кедрово брашно, амулети от сибирски кедър, кедрови семена и шишарки, кедрови лъжици, гребен от сибирски кедър, кедрови възглавници, прашец от кедър, кедрово масло с живица, фиданки от сибирски кедър, кедропласт - пано, фитосауна от сибирски кедър, Пихтово масло, Облепихово масло, Репейно масло, Ленено масло, Новомин, Бракшун - каменно масло, Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ, Шунгит - камък загадка, Генератор за сребърна вода, Магнитотерапия, Активатор за жива и мъртва вода, Нефрит - стоунтерапия, Комбуча - чайна гъба, Млечна гьба, Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок - диагностика и профилактика, Южно-Корейските легла-масажори Нуга Бест, Натурален колаген Colway, Продукти на "Сибирско здраве" ...

 
Кошница
Ваша корзина
(няма стока)

Оформяне на поръчка >>
 
Кедровые новости
17.12.2014
Няколко секретни руски филма за здраве! Бытовая химия.

13.12.2014
Няколко секретни руски филма за здраве! Пищевые концерны.

13.12.2014
Няколко секретни руски филма за здраве! Сетевой маркетинг.

13.12.2014
Няколко секретни руски филма за здраве! Торговцы водой.

13.12.2014
Няколко секретни руски филма за здраве! Шарлатани.

Всички новини...

Абонирай се за новини: 
Голосование
  Какую продукцию для здоровья Вы предпочитаете?
Детоксикатор (выведение токсинов)
Антипаразитный прибор "Mag-Bio"
Кедрово масло
Живица
Кедрова дъвка и паста за зъби
Кедрови ядки
Кедрово брашно
Амулети от Сибирски кедър
Семена и шишарки
Кедрови лъжици
Гребен от Сибирски кедър
Кедрови възглавници
Прашец от кедър
Пихтово масло
Облепихово масло
Новомин
Бракшун - каменно масло
Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ
Шунгит - камък загадка
Генератор за сребърна вода
Магнитотерапия
Активатор за жива и мъртва вода
Нефрит - Стоунтерапия
Чайна гъба (комбуча)
Млечна гъба

 
Партнеры проекта:
Русколань - кедровое масло. Все для здорового образа жизни.


 
[ Главна | Кошница | За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД | Общи условия и плащане | Прайс-лист | Регистрация ]
Copyright © Проект КЕДРОГРАД - Интернет-магазин. All rights reserved.
Создание, поддержка и продвижение интернет-магазина КЕДРОГРАД - Студия веб-дизайна и рекламное агентство Oversoft ©2012